Dermatend tar bort dina leverfläckar

Det finns ett läkemedel som helt utan kirurgiska ingrepp kan hjälpa dig att bli av med leverfläckar. Det heter Dermatend och är väldigt enkelt att applicera. Du smörjer helt enkelt in den leverfläck du önskar bli av med, med en kräm och efter ett par dagar har din fläck försvunnit.

Hela proceduren går till så här:

  1. Du filar leverfläcken med ett litet sandpapper eller en liten sticka som följer med i förpackningen. Du tvättar sedan fläcken med tvål och vatten och torkar den sedan helt torr med en vanlig handduk.
  2. Applicera krämen och låt den sitta på i ca 20 minuter. Skölj sedan bort den.
  3. Efter några timmar (det kan ta upp till ett dygn) så bildas en sårskorpa över leverfläcken. Pilla absolut inte bort den i förtid! När sedan sårskorpan ramlar bort av sig själv så är fläcken borta. I bland blir det kvar en svag skugga av fläcken. Då är det bara att upprepa behandlingen en gång till, så försvinner den helt.

Du kan läsa mer om hur Dermatend fungerar på deras egen hemsida. Där kan du givetvis också beställa produkten. De har en slags garanti som innebär att du får tillbaka alla pengarna om metoden inte skulle fungera för dig.

Fungerar Dermatend?

Ja, Dermatend fungerar absolut – jag har provat själv. De fläckar jag har tagit bort har dock varit ganska små, ska tilläggas. Det är lite teknik att göra själva appliceringen. Det är viktigt att du genomför punkt 1 ovan väldigt noga för bästa resultat. Följ bara instruktionerna som följer med i förpackningen så kommer du att lyckas med din behandling.

Vad kostar Dermatend?

För aktuella priser, kika in på deras hemsida.